Als fotograaf in Amstelveen zorg ik voor creatieve en spontane familiefoto’s

Wendy van Kuler Fotografie

Professioneel, veilig en vertrouwd

Ben je op zoek naar een creatieve en professionele fotograaf in Amstelveen, dan heb je die nu gevonden! Mijn naam is Wendy van Kuler en ik werk sinds 2012 niet alleen meer als analist in de gezondheidszorg, maar ook als professioneel fotograaf. Ik focus mij op het maken van portretfotografie in verschillende vormen en maten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan familiefotografie. Van een Bolle Buiken shoot tot familiefoto of generatiefoto; ik zorg er altijd voor dat jij niet alleen een geweldige ervaring hebt tijdens de fotoshoot, maar ook dat je heel blij zal zijn met het eindresultaat.

Wordt jouw kindje binnenkort één jaar en wil je een speciale foto van hem of haar laten maken? Dan regel ik dat als fotograaf in Amstelveen graag voor je. Je kunt tussen de verschillende voorbeeldfoto’s zien waar je allemaal voor kunt kiezen.Een van mijn persoonlijke favoriete is altijd wel de Cake Smash shoot! De fotoshoot is opgedeeld in drie delen. Het eerste deel zijn de foto’s waarop je kindje er nog netjes en schoon uitziet. Het tweede deel is voor ieder kind waarschijnlijk het favoriete deel: de cake smash! Als laatste gaan we dan foto’s in bad maken.

Tijdloze herinneringen in een mooi album, het resultaat van Wendy van Kuler fotograaf werkzaam in Amstelveen

Als fotograaf in Amstelveen weet ik natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het voor jou is om een prachtig eindresultaat te krijgen. En daar kun je bij mij zeker op rekenen. De Cake Smash shoot mag dan een van mijn persoonlijke favoriete zijn, als dat niet is waar jij naar op zoek bent, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Zoals je op de voorbeeldfoto’s kunt zien, kan ik je op uiteenlopende manieren op het gebied van familiefotografie helpen. Ik portretteer mensen van zeer jong tot oud. Zoals je op de voorbeeldfoto’s kunt zien kan ik je op uiteenlopende manieren op het gebied van familiefotografie helpen.

Wanneer jij op zoek bent naar eencreatieve fotograaf in Amstelveen, dan ben ik er voor jou! De Cake Smash shoot, of welke andere shoot dan ook, kan op verschillende locaties plaatsvinden. Ik heb een studio aan huis in Hilversum en kan jou als fotograaf nabij Amstelveen uitstekend helpen, maar ook bij jou thuis of op een specifieke locatie kunnen we aan de slag gaan.

Het portret van jouw keuze

Wil jij graag meer weten over wat ik als fotograaf in Amstelveen voor jou kan betekenen? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik vertel je graag meer over de verschillende mogelijkheden die ik je allemaal aan kan bieden op het gebied van familiefotografie. Ben je op zoek naar bedrijfsfotografie? Dan kan ik je ook op dat gebied verder helpen als fotograaf in Amstelveen. Je vindt daarover meer informatie op de website, maar je kunt ook direct contact met mij opnemen.

Wil je direct een shoot boeken?
Meer informatie of de beschikbaarheid? Vul het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op,
mailen mag ook naar info@kuler.nl  of bel 06-128 626 75

Portfolio