Fotograaf in Baarn: altijd unieke foto's door Wendy van Kuler

Wendy:

Professioneel, veilig en vertrouwd

Zoek je een geschikte fotograaf in Baarn, dan ben je op de juiste plek beland. Voor mij als fotograaf is het heel belangrijk dat jij je tijdens een fotoshoot op je gemak voelt. Als jouw fotograaf in Baarn wil ik natuurlijk zorgen voor een mooi eindresultaat: foto’s waar je steeds weer met liefde naar kijkt. Om dat te bewerkstelligen is het essentieel dat je ontspannen bent. Dat is soms best lastig als je niet gewend bent aan een fotoshoot, maar wees gerust: ik zorg ervoor dat je snel op je gemak bent, zodat we mooie foto's kunnen maken. De fotoshoot levert zo foto's op die dienen als herinnering aan de dag van de fotoshoot, maar natuurlijk ook het moment dat je wilde vastleggen: je zwangere buik of een romantisch moment met je partner bijvoorbeeld.

Als fotograaf in Baarn zorg ik dat je een prachtige herinnering hebt aan bijzondere momenten. Bij familiefotografie werk ik met de Playful Heart/Moment Design-aanpak. Dit is een speciale methode die je als fotograaf in Baarn kunt toepassen om iedereen zich zo fijn mogelijk te laten voelen tijdens de shoot. Het voelt zeker niet alsof je op de foto moet en daardoor is het eindresultaat zoveel beter. Ik werk inmiddels al verschillende jaren met de Playful Heart/Moment Design-aanpak voor spontane en ongedwongen foto’s tijdens mijn werk als fotograaf en mijn ervaring is dat het iedere keer weer tot een geweldig resultaat leidt.

Als fotograaf in Baarn maak ik graag waardevolle herinneringen

Er zijn bepaalde momenten in het leven die je vast wilt leggen. Je bruiloft bijvoorbeeld of wanneer je zwanger bent. En er zijn ook momenten die je creëert om nooit meer te vergeten. Een mooi familieportret bijvoorbeeld door een professioneleen creatieve fotograaf in Baarn die ervoor zorgt dat iedereen goed tot zijn recht komt op de groepsfoto.

De meeste mensen zijn het niet gewend om voor de camera te staan en daardoor kan het gebeuren dat je je misschien wat ongemakkelijk voelt en dat zie je vaak terug in de foto’s die je uiteindelijk aan de muur wilt hangen. Dankzij de Playful heart/Moment Design-aanpak krijg je spontaniteit terug in de foto’s,

Foto’s waar je altijd naar wilt kijken

Wil jij graag een prachtige foto in huis van jouw hele familie en wil je daar met liefde iedere keer weer naar kijken? Voor fotografie in Baarn ben je bij mij aan het goede adres! Samen met jou bekijk ik de mogelijkheden die ik je kan aanbieden en zetten we de perfecte fotoshoot op voor jou en je familie.

Wil je direct een shoot boeken?
Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact op, mailen mag ook naar  info@kuler.nl of bel  naar 06 12 86 26 75 voor meer informatie of de beschikbaarheid!