Jouw fotograaf in Bilthoven voor een spontane en creatieve shoot

Wie ben ik?

Professioneel, veilig en vertrouwd

Wil jij graag een creatieve, spontane en professionele foto hebben van jouw gezin? Dan help ik je hier als fotograaf werkzaam in Bilthoven graag bij. Mijn naam is Wendy van Kuler. Sinds 2012 werk ik niet alleen als analist in de gezondheidszorg, maar heb ik ook mijn eigen studio aan huis voor het maken van prachtige foto’s. Ik bied je een unieke service aan die ervoor zal zorgen dat je niet alleen heel erg blij bent op de foto’s die we nemen van jouw gezin, maar ook dat je altijd weer met een warm hart terugdenkt aan de dag van de fotoshoot, iedere keer dat je de foto’s ziet.

Als fotograaf werkzaam in Bilthoven weet ik als geen ander hoe ik een mooie en spontanefoto’s kan maken van jouw gezin. Voor mij betekent dit dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Veel mensen hebben het idee dat je allemaal netjes moet poseren en lachen tijdens het maken van de foto’s. In mijn ervaring levert dit echter nooit de beste resultaten op. Wanneer mensen zich op hun gemak voelen en spontaan zijn, dan levert dat vaak de mooiste foto's op. En natuurlijk ontstaan zo de leukste ervaringen tijdens de shoot zelf!

Als fotograaf werkzaam in Bilthoven fotograafeer ik in mijn studio of bij jou thuis voor een lifestyle reportage

Een mooie gezinsfoto kan natuurlijk op verschillende locaties gemaakt worden. Je kunt ervoor kiezen om met het hele gezin naar de studio te komen. Maar misschien hebben jullie als familie juist heel veel met een bepaalde plek, een water of een bos. Dan is het slimmer om de foto daar te laten nemen, omdat de shoot zo een stuk persoonlijker en leuker wordt.

Weet jij niet zeker waar je het beste voor kunt kiezen omdat er zoveel mogelijkheden zijn en ze allemaal wel bepaalde voordelen hebben die het aantrekkelijk maakt? Neem dan eens contact met me op. Ik hoor graag van je wat voor soort foto’s jij het liefst zou willen hebben en ik kan je dan adviseren wat we het beste kunnen doen qua locatie. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik de beste plekjes hier in de buurt te vinden. Er is vast wel een locatie bij die helemaal aan jouw eisen voldoet!

Aan de slag met Playfull Heart/Moment Design

Het is inmiddels enkele jaren geleden dat ik zelf kennismaakte met Playful heart/Moment Design. Dit is de methode waar ik als fotograaf in Bilthoven mee werk. Dankzij deze methode voelt iedereen zich sneller op zijn of haar gemak tijdens de fotoshoot, waardoor ik de meest prachtige foto’s van jouw familie kan maken. Is dat ook precies waar jij naar op zoek bent? Zoek je een fotograaf in Bilthoven of omgeving, neem dan contact op met mij

Wil je direct een shoot boeken?
Vul het contactformulier in en ik neem z.s.m. contact op, mailen mag ook naar info@kuler.nl of bel  naar 06 12 86 26 75  voor meer informatie of de beschikbaarheid!

Portfolio