Jouw fotograaf in Bussum creatieve en spontane foto’s

Wendy van Kuler Fotografie

Professioneel, veilig en vertrouwd

Een mooi familieportret is voor veel mensen iets wat ze graag in een huis willen zien. Als fotograaf in Bussum hoor ik vaak dat mensen al jaren op zoek waren naar de juiste fotograaf in Bussum, maar dat ze het lastig vonden om hier ook echt de beste persoon voor te vinden. Misschien dat ik jou kan helpen. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik ben werkzaam als fotograaf in Bussum. Sinds 2012 heb ik mijn eigen studio in huis waar jij van harte welkom bent om een prachtige foto te laten maken van bijvoorbeeld jouw gezin of je complete familie. Maar ook een zwangerschapsshoot of een new born shoot behoort tot de mogelijkheden.

Ik werk als fotograaf in Bussum graag samen met mensen om de perfecte foto te creëren. Ik heb verschillende methodes waar ik mee werk waardoor jij er iedere keer weer op kunt rekenen dat je waardevolle foto’s hebt als eindresultaat.

Wendy van Kuler fotograaf in Bussum voor een prachtig familieportret

Het vinden van de juiste dynamiek binnen een groep mensen is voor mij zeer belangrijk. Ik neem dan ook niet alleen de tijd om de juiste opstelling voor de foto’s te vinden, maar ook om rekening te houden met de mensen en/of kinderen die ik voor mijn camera heb. Als fotograaf in Bussum heb ik een ruime ervaring met het nemen van foto’s op deze manier. Ik weet hoe ik mensen en kinderen op hun gemak kan stellen, zodat ze zelfs niet meer door hebben dat ze op de foto gaan. Dit levert de mooiste resultaten op waar je echt jaren van kunt genieten.

Kies jouw locatie uit

Je bent natuurlijk van harte welkom in mijn studio aan huis in Hilversum. Hier werk ik als fotograaf nabij Bussum. Maar dat is zeker niet de enige optie waar je uit kunt kiezen. Wil jij graag met een grotere groep mensen en/of kinderen op de foto? Dan kan ik voor een meerprijs een grotere studio huren of we kunnen naar een specifieke locatie gaan die je zelf kiest of in overleg met mij.

Wil jij prachtige bruidsfoto's laten maken? Dan help ik je graag met het opstellen van een plan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bijvoorbeeld een zwangerschapsshoot of de vele andere soorten fotoshoots die ik samen met jou kan doen. Ik zorg er altijd voor dat je niet alleen een fantastisch eindresultaat hebt, maar ook een geweldige ervaring tijdens de fotoshoot. Dat maakt het nog leuker om achteraf nog vaak naarde foto’s te kijken en na te genieten.

Wil je direct een shoot boeken?
Vul dan het contactformulier in en ik neem zsm contact op, mailen mag ook naar info@kuler.nl of bel dan naar 06 12 86 26 75  voor meer informatie of de beschikbaarheid!