De mooiste herinneringen maak je samen, Wendy van Kuler werkzaam als fotograaf in Huizen

Wendy:

Professioneel, veilig en vertrouwd

Waardevolle foto's van een prachtige familiefoto tot een newborn shoot, als fotograaf werkzaam in Huizen heb ik hier allemaal ruime ervaring mee. Mijn naam is Wendy van Kuler en ik werk sinds 2012 als fotograaf nabij Huizen. Mijn studio aan huis bevindt zich in Hilversum, maar ook in Huizen en omgeving ben ik je graag van dienst. Ik heb mij gespecialiseerd in verschillende soorten portretfotografie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan familiefotografie, newborn, kinderen, zwangeren,  bruidsfotografie of bedrijfsfotografie. En er zijn uiteenlopende soorten fotoshoots waar je uit kunt kiezen.

Toen ik besloot een opleiding tot fotograaf te volgen werkte ik al jaren in de gezondheidszorg. Hierdoor was ik gewend om met mensen om te gaan. De keuze om vooral mensen te fotograferen is voor mij dan ook heel logisch. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in verschillende methodes die erbij kunnen helpen om de familie- en bedrijfsfotografie zo goed mogelijk op te zetten en uit te werken. Er zijn verschillende invalshoeken die ervoor kunnen zorgen dat iedere fotoshoot weer een geweldige ervaring, zodat je er nog lang met een warm haart aan terug zult denken.

Kies voor een creatieve fotograaf in Huizen

Als fotograaf werkzaam in Huizen ken ik de omgeving natuurlijk zeer goed en dat kan zeker van pas komen wanneer jij op zoek bent naar een speciale locatie voor jouw fotoshoot. Ik kan je namelijk niet alleen helpen bij het maken van de juiste foto’s in mijn eigen studio aan huis, maar ook bij het vinden van de ideale locatie voor jouw shoot. Uiteraard kunnen we bepaalde fotoshoots zoals de zwangerschapsfoto’s, Newborn en “Day in a life” ook bij jou thuis doen, maar mocht je het leuk vinden om naar een mooie locatie te gaan, dan zoeken we samen een geschikte plek uit.

Wil je graag een studiofotoshoot houden, maar dan voor een grote groep mensen? Dan is mijn eigen studio daar niet altijd geschikt voor. Voor dit soort fotoshoots huur ik voor een meerprijs een grotere studio zodat jij precies de fotoshoot krijgt waar jij naar op zoek bent.

Familiefotografie en/of bedrijfsfotografie

Mijn expertise als fotograaf in Huizen zorgt ervoor dat je bij mij altijd foto’s krijgt waar je blij van wordt of dit nu is van je familie, bedrijf of gezinsuitbreiding. Op mijn website kun je verschillende foto’s vinden die een goed idee geven wat ik doe op het gebied van fotoshoots. Heb jij een bepaald idee in gedachten en vind je dit niet meteen terug op de site? Neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag wat ik voor jou kan betekenen als fotograaf in Huizen.

Wil je direct een shoot boeken?
Vul het contactformulier in en ik neem zsm contact op, mailen mag ook naar info@kuler.nl of bel  naar 06 12 86 26 75 o voor meer informatie of de beschikbaarheid!

Portfolio