Als jouw fotograaf in Loosdrecht leg ik die mooie momenten vast

Wendy van Kuler

Professioneel, veilig en vertrouwd

Een familiefotograaf of bedrijfsfotograaf kiezen waarbij jij en familie of collega’s zich op hun gemak voelen, hoe maak je die keuze? Het gaat er eerste instantie om dat mijn verhaal en manier van werken je aanspreekt. Als fotograaf werkzaam in Loosdrecht begrijp ik dit als geen ander. Je wilt niet alleen een prachtig eindresultaat in je handen krijgen, maar ook de ervaring van de fotoshoot zelf is, zeker bij familiefotografie, zeer belangrijk. Daarom heb ik mij hier als fotograaf in Loosdrecht ook nader in gespecialiseerd.

Mijn naam is Wendy van Kuler en ik werk sinds 2012 in de omgeving van Hilversum. Ik bied verschillende soorten fotoshoots aan. Naast mijn werk als fotograaf in Loosdrecht werk ik ook als analist in de gezondheidszorg. Misschien een aparte combinatie maar de overeenkomst is dat ik het  fantastisch vind om met mensen samen te werken. Wanneer je met mij als fotograaf in Loosdrecht aan de slag gaat, dan zul je dat ook zeker merken. Voor mij is het niet alleen belangrijk dat jij prachtige en waardevolle foto’s als eindresultaat krijgt, maar ook dat je tijdens de fotoshoot een geweldige ervaring hebt omdat het niet alleen om het einddoel gaat, maar óók om de reis er naartoe.

Werken met kinderen als fotograaf in Loosdrecht

Uiteraard werk ik niet alleen met volwassenen tijdens mijn fotoshoots. Ik heb ook veel ervaring met het maken van foto’s van kinderen van alle leeftijden. Je kunt hierbij denken aan een new born fotoshoot of de speciale Cake Smash shoot voor de eerste verjaardag van je kind. Ook voor de al wat oudere kinderen zijn er speciale fotoshoots die ik voor jullie kan doen.

Op de website vind je verschillende voorbeelden van de uiteenlopende fotoshoots die ik door de jaren heen gedaan heb en je kunt hier dus een goed idee krijgen van wat je nu ongeveer kunt verwachten. Uiteraard is iedere fotoshoot uniek. Het is voor mij dan ook belangrijk om te weten wat jij in gedachten hebt en waar je nu precies naar op zoek bent.

De aanloop naar de fotoshoot

Het maken van foto’s kan op uiteenlopende manieren gedaan worden. Voor mij als fotograaf in  Loosdrecht en omgeving is het zeer belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. In mijn ogen krijg je de beste foto’s wanneer niemand het gevoel heeft dat hij of zij op de foto ‘moet’. Dat zorgt er namelijk voor dat een foto geposeerd overkomt.

Zeker in familiefotografie zijn mensen daar niet naar op zoek. Je wilt de liefde tussen de personen en de spontaniteit kunnen zien. Ik werk met speciale methodes om dit voor elkaar te krijgen. Ik vertel je hier uiteraard graag meer over. Dus als je dus graag een fotoshoot wilmet unieke, spontane foto’s als resultaat, neem dan zeker contact met me op.

Wil je direct een shoot boeken?
Vul het contactformulier in en ik neem zsm contact op, mailen mag ook naar  info@kuler.nl  of bel  naar 06 12 86 26 75  voor meer informatie of de beschikbaarheid!