Jouw fotograaf in Naarden voor een creatieve en professionele shoot

Wie ben ik?

Professioneel, veilig en vertrouwd

 Graag neem ik de tijd die nodig is om een prachtige serie foto's te maken. Van new borns tot al wat oudere kinderen, eén van mijn specialisaties als portretfotograaf in Naarden.  Vrouwen die bij mij komen voor een “Bolle Buiken shoot”, kiezen na de geboorte van hun kindje vaak voor een zogenaamde new born shoot. Deze shoot is een mooi vervolg op de “Bolle Buiken shoot”. Misschien bedenk je meteen al voor de eerste shoot dat je straks ook je pasgeboren baby wilt laten fotograferen. Geef dit dan meteen aan bij het boeken van de eerste fotoshoot, dan krijg je een leuke korting!

Regelmatig krijg ik de vraag bij een zwangerschapsshoot of deze te combineren is met een Newborn fotoshoot? Dit kan zeker. Een newborn shoot is een mooi vervolg op de “Bollebuiken”shoot. Boek je beide shoots in één keer dan krijg je een aantrekkelijke korting

De zwangerschapsshoot vindt meestal plaats wanneer je tussen de 28 en 36 weken zwanger bent. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het eerder of later in je zwangerschap te doen, dat is helemaal aan jou! Misschien wil je zelfs wel meerdere fotoshoots doen tijdens je zwangerschap (9 maanden shoot). De mogelijkheden zijn eindeloos en als fotograaf werkzaam in in Naarden en omgeving maak ik het graag voor je mogelijk tegen aantrekkelijke tarieven.

Laat mooie herinneringen vastleggen door mij als fotograaf in Naarden

Iets dat ik als fotograaf werkzaam in Naarden en omgeving zeer belangrijk vind, is dat jij niet alleen prachtige foto’s als eindresultaat hebt, maar ook dat je een mooie herinnering hebt aan de fotoshoot. Het is toch fantastisch om te kijken naar de foto’s en je een geweldige dag te herinneren? Daar zal ik als fotograaf dan ook altijd voor zorgen. Tijdens de shoot is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt waardoor je nog mooier op de foto’s komt.

In Naarden en omgeving ik werk als fotograaf met speciale methodes om ervoor te zorgen dat jij je compleet op je gemak voelt en je het merendeel van de tijd niet eens het gevoel hebt dat je op de foto gaat. Ik bied verschillende soorten fotoshoots aan.

Verschillende locaties voor een fotoshoot in mijn studio, op locatieof bij jou thuis voor een lifestyle reportage

De zwangerschapsshoot duurt over het algemeen een uur en kan op verschillende locaties plaatsvinden. Ik bied mijn diensten als fotograaf nabij Naarden aan in mijn studio aan huis in Hilversum. Je bent dus van harte welkom om hierheen te komen voor de fotoshoot. Ook kun je ervoor kiezen om de Bolle Buiken shoot en de Newborn shoot als lifestyle shoot bij jou thuis te doen in bijvoorbeeld de nieuwe babykamer. Heb jij bijvoorbeeld een wit of licht gekleurd bad? Dan kan het prachtig zijn om te kiezen voor een melkbadshoot. Of we kunnen naar een speciale locatie gaan voor de shoot. Als jij het lastig vindt om te kiezen, neem dan vooral contact met me op, dan kunnen we de verschillende mogelijkheden samen bespreken.

Wil je direct een shoot boeken?
Vul het contactformulier in en ik neem zsm contact op, mailen mag ook naar info@kuler.nl of bel dan naar 06 12 86 26 75  voor meer informatie of de beschikbaarheid!

Portfolio