Bolle Buiken

Je bent zwanger en je buik groeit, samen met je kindje. Een bijzondere periode in je leven. Een stijlvolle zwangerschapsshoot levert een mooie herinnering op: je bolle buik prachtig in beeld. Het mooiste resultaat krijg je als je rond de 28-36 weken zwanger bent.

Wat voor shoot het wordt bepaal je zelf. Het belangrijkste is dat je je er goed bij voelt. Ik houd graag rekening met jouw wensen en bespreek van tevoren wat voor soort fotoserie jij graag zou willen. Het kan ook erg leuk zijn om samen met je partner op de foto te gaan. In totaal duurt de shoot ongeveer een uur.

 

Qua locatie zijn er veel mogelijkheden:

  • een lifestyle shoot in je eigen huis en in het nieuwe babykamertje.
  • een fotoserie in mijn eigen studio in Hilversum.
  • een fotoshoot op locatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plek die belangrijk is voor jou en je partner.

 

Naast de sfeer is ook de kleding is belangrijk bij zwangerschapsfotografie. Die kies je zelf of je maakt gebruik van mijn exclusieve Mii-estilo collectie. Denk er ook over na of je met je blote buik in beeld wilt. Een bijzondere mogelijkheid is de melkbadshoot als je zelf een wit of licht gekleurd bad hebt.

 

Tip: gebruik de foto’s voor het geboortekaartje. Of combineer de Bolle Buiken Shoot met een Newborn shoot: dan krijg je ook nog eens een leuke korting.

Heb je belangstelling? Mail of bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer weten? Klik op de contactpagina.
Prijzen vanaf €110,00