Honden

M’n hond op de foto zetten? Dat kan ik zelf wel. Die opmerking hoor ik vaak. Maar een professioneel portret van een hond is toch een ander verhaal. Het kan een mooi aandenken zijn en ook een bijzonder cadeau waar je iemand echt mee verrast.

Voor een geslaagde fotoshoot met je hond is het niet noodzakelijk dat hij bepaalde commando’s kent of echt meewerkt bij speciale foto’s. Het is wel makkelijker natuurlijk, maar ik heb al wat eigenzinnige types voor mijn lens gehad. Mijn hondenfotografie kenmerkt zich door spontane en licht geposeerde foto’s van de hond in een natuurlijke omgeving.

Ik kan je hond portretteren in zijn natuurlijke omgeving, maar ook buiten op locatie. Daar  gaan we een uur wandelen en foto’s maken. Of wat dacht je van een mooi portret van je hond in de fotostudio?  Al of niet samen met zijn baas(jes). Voor een portret in de studio zijn de basis commando's: zit, blijf en af  wel praktisch.

Ook foto’s van je hond laten maken? Mail of bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Meer weten? Klik op de contactpagina.