Kinderen

Kinderfotografie

Alle leeftijden hebben hun charme.
Het eerste jaar van je kindje zit vol hoogte punten; het ontdekken van hun eigen handen en voeten, omrollen, kruipen, zitten en zelf staan.  Zodra kinderen zelfstandig kunnen zitten kan je een "sitter" sessie boeken. Dit kan je eigen kleding of in de beschikbare vintage kleding. Het bad ritueel vinden kinderen vaak heel leuk. Dit kan je los boeken of combineren meteen "sitter" sessie.
Prijzen vanaf €100,00

Cake smash fotografie

De eerste verjaardag van je kindje is natuurlijk heel speciaal. Een dag om nooit te vergeten. Een Cake Smash shoot is echt een feestje voor je peuter. Je kindje mag heerlijk snoepen en kliederen terwijl de camera ieder moment vastlegt. De unieke foto’s van een glunderend toetje, vieze handjes en voetjes, zorgen voor een blijvende herinnering.

Hoe gaat zo’n Cake Smash shoot in zijn werk? Ik zorg voor een reuze cupcake in jouw favoriete kleuren en een mooie, passende setting. Is de jarige een meisje, dan mag je gebruikmaken van mijn speciale feestjurkencollectie. Voor jongetjes heb ik vintage pakjes in huis. Een Cake Smash sessie bestaat uit drie delen: we beginnen met de ‘schone’ foto’s, dan gaat je peuter met de cake in de weer, en tenslotte volgt de badscène. Je kan kiezen uit verschillende thema's.

Tip: gebruik een van de Cake Smash foto’s voor een bijzondere uitnodiging. Of laat hem printen op de verjaardagstaart. Wil je dit graag, maak dan tijdig een afspraak voor de fotosessie!
Prijzen vanaf €170,00

Spontane foto's

Graag neem ik de tijd om kinderen op hun gemak te stellen en zo spontane foto's te kunnen maken.

Andere leeftijden
Kinderfoto's  van elke leeftijd zijn waardevolle foto's om te maken en te hebben.  Voorbeeldfoto’s vind je in de diverse albums.

 

Voor een volledig prijs overzicht kijk bij het kopje: Tarieven