Newborn

In die allereerste levensfase weten de meeste baby’s nog feilloos hoe ze volkomen kunnen ontspannen. Ze zijn in zichzelf gekeerd, ver weg van de wereld en hun ouders. Honderd procent zichzelf. De oogjes dichtgeklemd, een rimpelloos gezichtje.

Daarom fotografeer ik baby’s het liefst als ze nog geen 18 dagen oud zijn. Je spreekt dan over Newborn Fotografie.

Als je hiervoor kiest, krijg je unieke, ontroerende beelden van je baby. Stillevens bijna in zachte kleuren. Je baby in een mandje, al of niet in doeken gewikkeld. Alleen of met papa, mama en andere kinderen op de foto.

Een newborn fotoshoot vindt plaats in mijn studio neemt gemiddeld 1,5 tot 3 uur in beslag. Ik maak gebruik van daglichtlampen die ervoor zorgen dat je kindje heerlijk warm blijft. De planning is belangrijk. Het beste moment om een afspraak te maken is al tijdens de zwangerschap. Zodra jullie kindje geboren is neem je contact op en dan plannen we een definitieve afspraak.

Newborn lifestyle
Ik kan je baby ook bij jou thuis komen fotograferen. En het is niet erg als hij al wat ouder is dan 18 dagen. Newborn Lifestyle is bedoeld voor baby’s van 0 tot 3 maanden. Het leuke van zo’n shoot is dat ook zijn leefomgeving in beeld wordt gebracht. Uiteraard kunnen papa, mama en eventuele broertjes en zusjes met de baby op de foto.