Contact

Informatie of afspraak maken

Werkwijze

Werkwijze

Je hebt belangstelling voor een fotosessie? Neem dan contact met mij op via het  contactformulier op de website of via de mail: foto@kuler.nl. Bellen kan natuurlijk ook (06-12862675), bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur. Dan kun je meteen je vragen stellen en/of je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar maken.

Graag stuur ik je uitgebreide informatie toe via de mail en/of een offerte. Als je besluit een afspraak te maken voor een fotosessie, krijg je een intake-formulier waarop je je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar kunt maken. Na ontvangst neem ik telefonisch contact met je op alles samen door te nemen. Tenslotte krijgt je de opdrachtbevestiging.

Definitieve afspraak
Een afspraak staat definitief ingepland na ontvangst van een aanbetaling van 50 procent van het verschuldigde bedrag dan wel betaling van de opnamekosten in het gewenste pakket. Uiteraard is het in een later stadium altijd nog mogelijk om extra foto's, albums en dergelijke bij te bestellen.

In de week vóór de fotosessie krijg je nog een mail met wat laatste tips, bijvoorbeeld welke kleding geschikt is voor op de foto’s. Of praktische tips bij een Newbornsessie.

Online galerij
De door mij geselecteerde foto's van de fotosessie staan 30 dagen in een online galerij die alleen toegankelijk is via een wachtwoord, derden kunnen de foto’s dus niet bekijken. Wil je foto’s bestellen, dan moet je het originele nummer vermelden, dit om misverstanden te voorkomen.

Er mag heel veel tijdens een fotosessie, maar het is niet de bedoeling dat je zelf gaat fotograferen. Wil je met je mobiel een foto maken, bijvoorbeeld voor op Facebook, vraag dat dan even aan mij. Ik maak met alle plezier een leuke foto met je mobiele telefoon die je na afloop op de sociale media kunt plaatsen.

Preview fotoboek
Je ontvangt altijd een preview van het fotoboek dat je wilt laten maken. Pas na jouw goedkeuring wordt het fotoboek besteld. Het is dus mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het aangeboden fotoboek. Een preview kan tot tweemaal toe kosteloos worden aangepast. Wil je daarna nog wijzigingen aanbrengen dan moet ik arbeidsloon in rekening brengen.

Toestemming om foto’s te delen
Op mijn website en op de sociale media plaats ik regelmatig recente foto’s. Dat is belangrijk, want zo kunnen potentiële klanten mijn werk beoordelen. Daarom vraag ik in de opdrachtbevestiging altijd of ik de foto’s die ik van je maak mag delen via mijn website en de sociale media.

Uiteraard staat daar iets tegenover:

  • Als dank ontvang je bij afname van een pakket met fotoalbum en/of wandproduct twee digitale bestanden in hoge resolutie zonder watermerk naar keuze.
  • Bij een Playful Heart sessie of een Newborn shoot ontvang je drie extra digitale bestanden in hoge resolutie zonder watermerk.

Voor jouw goedkeuring is een handtekening vereist. Dit regelen we op de dag van de fotosessie. Na toestemming mag je altijd aangeven welke foto's niet mogen worden gedeeld, zo lang ik maar uit de helft van de foto’s mag kiezen.

 

Vragen?

Worden mijn foto's getoond op de website?

Nee zeker niet. Je foto's worden niet automatisch getoond op mijn website. Daar moet je toestemming voor geven en als dank krijg je 2 of 3 digitale foto's in hoge resolutie. Wil je dit niet geen probleem, op de opdracht bevestiging kan je dit aangeven.

Wat is de mooiste periode om een zwangeschapsshoot (bollebuikenshoot) te laten maken?

Tussen de 28 en 36 weken.
In elk geval voor dat de baby is ingedaald.

Kan je een Bollebuiken shoot combineren met een Newborn fotoshoot?

Ja zeker, dat geeft ook nog eens een leuke korting.

Nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.