Contact

Informatie of afspraak maken.

Werkwijze

Werkwijze

Je hebt belangstelling voor een fotosessie? Neem dan contact met mij op via het  contactformulier op de website of via de mail: info@kuler.nl. Bellen kan natuurlijk ook (06-12862675), bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur op maaandag t/m vrijdag. Dan kun je meteen je vragen stellen en/of je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar maken.

Graag stuur ik je uitgebreide informatie toe via de mail en/of een offerte. In de regel stuur ik de informatie binnen 24 uur, heb je geen mail,  kijk dan even in de spambox een enkele gebeurd het dat de mail in de spam terecht komt.  Als je besluit een afspraak te maken voor een fotosessie, neem ik graag telefonisch contact  met op en krijg je een afspraakformulier waarop je je wensen met betrekking tot de fotoshoot kenbaar kunt maken. Na ontvangst hebben we zo nodig nog telefonisch contact met elkaar om alles samen door te nemen. Tenslotte krijgt je de opdrachtbevestiging en de factuur.

Definitieve afspraak

Bij het maken van een afspraak wordt de gewenste datum voorlopig gereserveerd voor 72 uur, de reservering is definitief na ontvangst van het afspraakformulier en de aanbetaling  de opname kosten van het gewenste pakket. Uiteraard is het in een later stadium altijd nog mogelijk om extra foto's, albums en dergelijke bij te bestellen.

Waarom een aanbetaling?
Mailtjes met aanvragen, beschikbaarheid voorlopige reserveringen zijn aan de orde van de dag.  Helaas gebeurde het dan regelmatig dat ik een datum reserveerde voor een fotoshoot en dat ik niets meer vernam van de klant. In die tijd had ik de plek makkelijk aan een andere klant kunnen toekennen. Wordt op korte termijn een afspraak gemaakt, bv binnen één of twee weken,  dan spreek ik af de betaling in één te voldoen voor de fotoshoot, want helaas heb ik ook de ervaring dat men kwam niet komt opdagen of ik weken na de shoot nog moet wachten op de betaling. Hier zijn talloze variaties op te bedenken.  Dit is niet de bedoeling.

Soms gebeuren er dingen waardoor een fotoshoot niet door kan gaan. Hele geldige redenen zijn waarom je af wil zeggen. Overleg dit gewoon, de shoot kan verplaatst of  aangepast worden.

In de week vóór de fotosessie krijg je nog een mail met wat laatste tips, bijvoorbeeld welke kleding geschikt is voor op de foto’s. Of praktische tips bij een Newbornsessie.

Online galerij
De door mij geselecteerde foto's van de fotosessie staan 30 dagen in een online galerij die alleen toegankelijk is via een wachtwoord, derden kunnen de foto’s dus niet bekijken. Wil je foto’s bestellen, dan moet je het originele nummer vermelden, dit om misverstanden te voorkomen.

Er mag heel veel tijdens een fotosessie, maar het is niet de bedoeling dat je zelf gaat fotograferen. Wil je met je mobiel een foto maken, bijvoorbeeld voor op Facebook, vraag dat dan even aan mij. Ik maak met alle plezier een leuke foto met je mobiele telefoon die je na afloop op de sociale media kunt plaatsen.

Preview fotoboek
Je ontvangt altijd een preview van het fotoboek dat je wilt laten maken. Pas na jouw goedkeuring wordt het fotoboek besteld. Het is dus mogelijk om wijzigingen aan te brengen in het aangeboden fotoboek. Een preview kan tot tweemaal toe kosteloos worden aangepast. Wil je daarna nog wijzigingen aanbrengen dan moet ik arbeidsloon in rekening brengen.

Toestemming om foto’s te delen
Op mijn website en op de sociale media plaats ik regelmatig recente foto’s. Dat is belangrijk, want zo kunnen potentiële klanten mijn werk beoordelen. Daarom vraag ik in de opdrachtbevestiging altijd of ik de foto’s die ik van je maak mag delen via mijn website en de sociale media.

Uiteraard staat daar iets tegenover:

  • Als dank ontvang je bij afname van een pakket met fotoalbum en/of wandproduct twee digitale bestanden in hoge resolutie zonder watermerk naar keuze.
  • Of bij afname van en compleet pakket  extra pagina's in het album

Voor jouw goedkeuring is een handtekening vereist. Dit regelen we op de dag van de fotosessie. Na toestemming mag je altijd aangeven welke foto's niet mogen worden gedeeld, zo lang ik maar uit de helft van de foto’s mag kiezen.

 

Vragen?

Worden mijn foto's getoond op de website?

Nee zeker niet. Je foto's worden niet automatisch getoond op mijn website. Daar moet je toestemming voor geven en als dank krijg je 2  digitale foto's of  bij afname van een compleet pakket  een rint of minialbum in hoge resolutie. Wil je dit niet geen probleem, op de opdracht bevestiging kan je dit aangeven.

Wat is de mooiste periode om een zwangeschapsshoot (bollebuikenshoot) te laten maken?

Tussen de 32 en 36 weken.
In elk geval voor dat de baby is ingedaald.

Kan je een Bollebuiken shoot combineren met een Newborn fotoshoot?

Ja zeker, dat geeft ook nog eens een leuke korting.

Wat is het verschil tussen een familiefotoshoot studio of een familiefotoshoot op locatie Playful heart?

Heel kort gezegd is het verschil tussenbeide foto's shoots is de aanpak en de beschikbare tijd en het aantal gemaakte/geleverde foto's.
Bij een familie fotoshoot studio hebben we ongeveer één uur de tijd en in die tijd maken we de foto's van de gewenste combinaties.
Een Familie fotoshoot op locatie kost al gauw anderhalf a twee uur. Dit klinkt héél  lang, maar neem van mij aan dat de tijd heel snel gaat. Ik neem de tijd die nodig is  om  foto's te maken van alle combinatie: denk aan moeder met kind(eren)/ vader met kinderen), vader en moeder samen (dat gebeurt ook niet vaak:)) van iedereen portret.  Kinderen worden op hun gemak gesteld door spelletjes en uitdagingen. Zodat ze eigen vergeten dat we foto's gaan maken. Op deze wijze krijg je spontane foto's waarbij de interactie heel belangrijk is. In de camera kijken is geen doel. Aandacht en liefde voor elkaar vast leggen wel. Het plezier wat je met elkaar hebt moet terug te zien zijn op de foto's. en als kinderen een beetje vies worden is dat niet erg, dat hoort er bij. 

Newborn family fotoshoot

Dit is een verkorte Newborn fotoshoot. Het draait hierbij om de familie foto's. Dit is een vast pakket van vijf foto's, de gezinsfoto's vader met baby, moeder met baby en foto's van de baby in één setting. Waardevolle foto's van het nieuwe gezinslid/het nieuwe gezin. Soms lukt het om meerdere foto's te maken van de baby, deze kunnen dan los bij besteld worden. In het geval van extra foto's kies je zelf de foto's uit een online galerij je.

Nieuwsbrief

Something went wrong. Please check your entries and try again.